Logo_Familie-Bak-com

Waterballet op vier wielen

Vandaag gaan we samen op pad zonder de kids, om voor een auto te gaan kijken.
Dit is niet erg makkelijk omdat er zoveel soorten en maten zijn dat we gewoon bij de bekende merken gaan kijken en informatie inwinnen, dit is puur oriënterend voor als we echt heen gaan. Als je hier gaat wonen kun je eigenlijk niet zonder auto. Er zijn helaas ook een paar auto’s bij welke een langere levertijd hebben dan goed voor ons is, omdat dat betekent dat we tot de levertijd een huur auto moeten hebben. Als we thuis de auto’s nog weer naast elkaar leggen en we kijken naar de verschillen dan maakt het niet uit welk merk je kiest, het enige is dat Toyota een levertijd van een maand heeft en dat de Isuzu in 2 dagen afgeleverd kan worden. Ja, wat dan, we nemen alle informatie mee naar huis en gaan thuis nog eens op de site van deze merken kijken of er nog andere dingen zijn die van belang zijn om te kiezen.
Als we bij het huis komen lijkt het wel of er oorlog is geweest, er ligt overal water en er wordt met glazen en flessen vol met water gesjouwd, dit is niet helemaal de bedoeling. De jongens hebben niet erg geluisterd, wat wel de bedoeling was. Na het eten moeten ze het water maar even op gaan ruimen.
Na vorige week ligt er een hele berg takken om te verbranden, nu heeft het wel geregend maar het hout leek droog te zijn dus gingen we proberen het aan te steken, dit lukte niet want het was toch te nat.
Als de jongens op bed liggen komt Christine om nog even wat dingen door te spreken en af te wikkelen, ook heeft ze een tip om te kijken of we de afvlieg tijd van Chiang Rai naar Bangkok te verplaatsen naar een later tijdstip, omdat er om 18:00 uur ook nog een vlucht gaat.
Als dit zo is dan betekent dit dat we gewoon 2 uur later pas hoeven vertrekken.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »