Logo_Familie-Bak-com

Peter blaast hoog van de toren

Vandaag ga ik proberen om bij de vliegmaatschappij de boel te regelen, als we toch onderweg zijn om voor koffers te zoeken welke we toch nodig zullen hebben, voor als we weer naar Thailand gaan.

Tatjana gaat vandaag de was doen en ik ga proberen foto’s en film te maken van de omgeving, dit kan vanaf de watertoren, maar om op de watertoren te komen moeten de jongens even weg zijn. Niet dat ze er niet bij mogen zijn maar het is niet helemaal veilig, en de jongens kennende zullen ze ook naar boven willen om te kijken.

Als de film klaar is komen de kinderen ook weer thuis dus ben ik net op tijd, als Tatjana de film bekijkt komen de jongens ook even kijken en vragen ze zich af hoe en wie dit gemaakt heeft!!

Na het eten gaan Tatjana, een staflid, Nathan en Peter nog even naar de stad voor de tickets en voor een extra koffer kijken, het lukt om 2 koffers te kopen, helaas gaat het feestje wat betreft de tickets niet door dus moeten we toch 6 uur wachten op Bangkok.

’s Avonds gaan we met de kids nog even een cadeautje kopen voor Christine, we hebben wat foto’s uitgezocht en deze willen we in een fotoalbum doen, dus daar gaan we nog even voor kijken of dit gaat lukken. Nathan geeft aan dat hij hoofdpijn heeft, wat voor hem niet gewoon is omdat hij dit nooit heeft, ook heeft hij verhoging, maar ja hoeveel? Wij weten het niet, dus maar kijken voor een thermometer. Als we thuis komen heeft hij 38,6 Celsius, lekker naar bed en maar proberen te slapen.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »