Logo_Familie-Bak-com

Hoe worden kinderen tam???

Om 05:00 uur heeft Nathan 39,4 Celsius, en gelukkig hebben we nog iets bij ons als zetpillen.
Hij blijft onrustig, en dus hebben we een gebroken nacht.

Bij het ontbijt geeft Jeremy aan dat hij niet lekker is en misselijk wordt, als hij een emmer wil gaan pakken, valt hij ‘gewoon’ flauw!!!! Dit heeft hij alleen als hij pijn heeft maar daar is nu geen sprake van, we voelen wel dat hij wat verhoging heeft, dus ook bij hem maar even tempen, hij heeft 37,9 Celsius, dit is voor ons aan de lage kant omdat we een gevoels temperatuur hebben als graadmeter, we denken dat hij koortsstuipen heeft waardoor ons gevoel een beetje van de wijs wordt gebracht. Nathan is ondertussen redelijk weer opgeknapt maar toch, vandaag doen we het maar even rustig aan en moeten maar kijken wat we met het eten doen en of er anders toch maar even naar de dokter in het ziekenhuis moet worden gegaan.( liever niet )

Tatjana gaat de was doen met Chester, als we wachten op de wasmachine spelen we backgammon en Yahtzee, dan begint bij Chester ook de griep op te spelen.

Om 11:15 heeft Jeremy 39,6 Celsius en heeft Chester 38,4 Celsius, en Nathan heeft 38,9 Celsius dus alle kinderen zijn niet echt lekker.
Chester geeft aan dat hij ook weer hoofdpijn heeft wat voor hem niet echt vreemd is, maar toch alles bij elkaar is het toch wel even slikken en afwachten wat er verder gaat gebeuren.

Chester ruikt gebakken ei en komt naar de tafel en eet ei met rijst en een appeltje toe, Jeremy neemt een crackertje en een paar stukjes appel, Nathan eet niets. Na het eten krijgt Jeremy een zetpil en hij gaat slapen de rest hangt wat rond. De kids zijn wel lekker rustig zo, ze maken geen ruzie en de geluidsproductie is een stuk lager!!!

Het fotoalbum is erg leuk geworden, We zijn benieuwd of Christine het ook leuk zal vinden!!

Dan komen Jan en Ellen even langs bij de ziekenboeg en meteen kletsen we even bij. Ook Paul van de DTS komt langs. Voor een VISUMverlenging kunnen we ook naar Australië, dat is goedkoper, ook kunnen we daar op een basis van Jeugd met een Opdracht verblijven.

Om ongeveer 16:00 uur gaat Peter naar het grote huis om daar nog even wat te filmen, het lijkt er op dat het redelijk gaat met de kids maar toch, om 17:00 uur liggen ze aan de eet tafel, en willen niets eten, alleen Nathan neemt wat rijst en watermeloen, als we gaan opruimen neemt Chester ook nog wat meloen.

Tijdens het eten belt Christine, omdat ik had geprobeerd haar te bellen.
Nu kunnen we vragen of we nog even langs kunnen komen en dat kan.
Christine vindt haar cadeau erg leuk. Nu gauw naar huis en de kinderen in bed, ze hebben allemaal nog koorts.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Een T-shirt voor iedereen

Wij werken inmiddels al een paar jaar samen met HBO opleiding Stenden in Nederland met een vestiging in Thailand. Studenten moeten hun stageopdracht doen en hebben dat onder andere gedaan

Lees Verder »
Familie Bak

Ons thuis of een werkplek

In de afgelopen periode leek ons huis wel een naaiatelier en een pakhuis. Ik (Tatjana) werk wel regelmatig thuis in ons kantoor, omdat veel van mijn werk op de computer

Lees Verder »
De Schuilplaats

Bijzonder bezoek

Elke woensdag hebben wij een vergadering als team van werkers in de Schuilplaats. Naast het vergaderen over de dagelijkse gang van zaken met en omtrent de meisjes nemen wij ook

Lees Verder »