Logo_Familie-Bak-com

Telefonisch afscheid zonder paraplu

Nathan is al weer vroeg wakker, en wil niet meer gaan slapen.
Om 08.00 uur nemen we bij allemaal de temperatuur op en het ziet er niet echt leuk uit.
Nathan 38,2 Celsius, Jeremy 39,2 Celsius, Chester 38,3 Celsius.
Als we aan de kamer tafel zitten geeft Chester over, er komt alleen maar water uit, als het zo doorgaat moeten we toch maar even een arts gaan raadplegen.

Om 11:30 uur hebben de jongens een temperatuur van,…..
Nathan 38,0 Celsius, Jeremy 39,5 Celsius, Chester 37,9 Celsius.

Om 13:30 uur belt Heleen op om even te horen hoe het met de kids gaat, tijdens dit gesprek krijg ik de indruk dat ze zondagochtend op schiphol zullen staan. Er is in ieder geval flink voor de jongens gebeden.

We worden om 17:00 uur op het grote huis verwacht waar we een laatste maaltijd met elkaar zullen hebben, waarna zullen we een afscheidsavond hebben, hierbij zullen we gaan vertellen over hoe het zo gekomen is en wat er nu verder zal gaan gebeuren. Deze avond is in onze ogen niet echt leuk omdat we nu voor een periode afscheid zullen moeten nemen. Ze beginnen de avond met een paar liedjes, waarna we een spelletje doen met wat kleine cadeautjes, dan mogen wij ons verhaal doen, dit doet Tatjana omdat ze toch meer op de details ziet dan dat ik dat doe, Christine vertaald de nederlandse tekst naar het Thai, dit is nog wel eens leuk omdat er bepaalde woorden niet echt vertaald kunnen worden naar het Thai. Ook maakt Christine een paar keer de fout door in het Nederlands naar de Thaise meisjes en staf te vertalen en naar ons in het Thai verder te gaan.

De avond is om 20:30 afgelopen, ondertussen is het gaan regenen en onweren, dit is niet leuk want als Hollanders heb je natuurlijk geen paraplu mee genomen.
We worden dus even met de auto weggebracht, dan snel douchen en de kinderen in bed want morgen avond zal het niet erg vroeg worden voordat de jongens ook maar hun ogen kunnen sluiten, we hopen dat ze in het vliegtuig gaan slapen maar dat weet je nooit met onze kids.

Na een dag van ziek zijn en hoge koorts lijkt het nu vanavond wel mee te vallen, de temperatuur van de jongens ziet er als volgt uit.
Chester heeft 38,2 Celsius, Jeremy heeft 38,1 Celsius, en Nathan heeft 38,1 Celsius.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Een T-shirt voor iedereen

Wij werken inmiddels al een paar jaar samen met HBO opleiding Stenden in Nederland met een vestiging in Thailand. Studenten moeten hun stageopdracht doen en hebben dat onder andere gedaan

Lees Verder »
Familie Bak

Ons thuis of een werkplek

In de afgelopen periode leek ons huis wel een naaiatelier en een pakhuis. Ik (Tatjana) werk wel regelmatig thuis in ons kantoor, omdat veel van mijn werk op de computer

Lees Verder »
De Schuilplaats

Bijzonder bezoek

Elke woensdag hebben wij een vergadering als team van werkers in de Schuilplaats. Naast het vergaderen over de dagelijkse gang van zaken met en omtrent de meisjes nemen wij ook

Lees Verder »