Logo_Familie-Bak-com

Weer thuis

Na bijna een jaar is Jeremy weer thuis in Thailand, hij is op bezoek voor 7 weken. Hij heeft genoten van de laatste week school op de Internationale school waar hij zelf heeft gestudeerd. Hij heeft veel oud klas –en schoolgenoten en leraren kunnen ontmoeten. Ook hebben we samen zijn 20e verjaardag gevierd met een echte kwarktaart die hij zelf, zonder dat hij het wist, heeft meegenomen vanuit NL. Ik bedoel dan het pak om slagroomtaart van te maken, natuurlijk niet de slagroom en de kwark. 

Naast het genieten van elkaar en van vakantietijd voor Jeremy, helpt hij zijn vader bijna dagelijks met klussen in De schuilplaats. Op het moment zijn ze voornamelijk bezig om ijzeren deuren en hekwerken te lassen. Naast een grote klus komen altijd ook onverwachte andere klussen om de hoek kijken, zoals een lekkage door een tropische bui waardoor het dak gerepareerd moest worden. Voor Peter erg fijn om Jeremy hier te hebben, want zij kunnen heel goed samenwerken.

Het is heerlijk om lekker face to face bij te praten met elkaar, wel missen wij en Jeremy natuurlijk het meest, zijn vriendin, we hadden haar er graag bij gehad.

Jeremy had zijn koffer lekker gevuld met stroopwafels, kokosmakronen en drop, heerlijk!

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »