Logo_Familie-Bak-com

Wie vraagt die krijgt

Sinds ruim een jaar heeft Chester het over een huispak (ook wel onesie genoemd). Hij zou er graag 1 willen, het liefst 

een olifant. Toen Peter & ik in Australië waren liepen wij op een markt tegen een hele stelling met allemaal huispakken, maar geen olifant. Uiteindelijk besloten we een groen pak te nemen, want Chester is gek op groen. Het is een soort krokodil.

Toen Peter en ik thuis kwamen in Thailand was Chester nog in Pattaya aan het werk op de conferentie. Hierdoor kwamen we op het idee om die krokodil helemaal op te vullen alsof er een persoon in zat en die op zijn bed te leggen. We hoopten dat hij er van zou schrikken, maar helaas was dat niet zo. Later zat meneer krokodil op zijn stoel totdat ik hem leeg had gemaakt en hij hem aan kon doen.
Chester is misschien nog wel gekker dan zijn ouders, want hij nam een maand later het pak mee naar NL en trok het op Schiphol aan om zo mij te verwelkomen en zo bij zijn opa en oma aan te komen.
Helaas kan Chester het huispak niet zo vaak aan doordat het in Thailand niet zo koud is. Nu maar hopen dat de winter koud genoeg wordt om hem aan te trekken.

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »