Logo_Familie-Bak-com

Houden ze echt van mij

Kai* (niet haar echte naam) kwam in De Schuilplaats wonen toen zij 14 jaar oud was. Haar ouders zijn gescheiden toen zij nog heel jong was. Op een dag verliet haar moeder het gezin. Toen ze een tiener werd had ze veel problemen en werd zij door haar vader naar haar tante, hier in het Noorden, gestuurd. Ze had een zwaar leven met weer veel problemen, waardoor ze wegrende. Uiteindelijk ging ze bij “vrienden” wonen die haar in het huis vasthielden en haar telkens weer misbruikten.

Een paar jaar later, terwijl ze in De Schuilplaats woonde, liep zij weg om bij haar vriend te kunnen zijn. De ‘moeders’ hebben haar halverwege de weg naar Phrae gevonden en opgepikt. Toen zij de ‘moeders’ weer ontmoette was zij gebroken en besefte ze pas hoeveel de ‘moeders’ in De Schuilplaats van haar houden. Die ‘moeders’ waren bereid om haar te zoeken ook al was het een rit van 4 uur voordat zij haar vonden. Sinds die tijd is haar leven vooruit gegaan en nu is zij een sterke jonge vrouw. Zij zal haar school afmaken en daarna hoopt zij naar de Universiteit te gaan.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »