Logo_Familie-Bak-com

Nieuwe paspoorten aanvragen op Schiphol

Tijdens ons verblijf in Nederland gingen wij naar de Schipholbalie Haarlemmermeer om voor alle vijf onze Digi-D aan te vragen. Tijdens dit bezoek was er een medewerkster die erg opmerkzaam was. Zij zag namelijk dat van vier van ons de paspoorten dit jaar nog zouden gaan verlopen. Ze vroeg of we meteen nieuwe paspoorten wilden aanvragen. Wij gaven toen aan dat dat niet kon omdat we niet alle papieren daarvoor bij ons hadden. We misten onder andere een woonbewijs in Thailand. Toen zij dit hoorde kwam ze met een heel goed idee. Als wij een brief zouden kunnen regelen van de stichting waarvoor we vrijwilligerswerk doen met de bevestiging dat we woonachtig zijn in Thailand dan zouden we nieuwe paspoorten aan kunnen vragen. Ze gaf ook aan dat het zonde zou zijn als we dit in Thailand zouden doen, want dan is de prijs voor een paspoort veel duurder, tel daar dan ook nog eens de reiskosten van Chiang Rai naar Bangkok bij op. Leuk dat er nog mensen zijn die meedenken en je willen helpen. Wij zijn deze medewerkster enorm dankbaar.

Toen we de brief ontvangen hadden gingen we dus weer terug naar de Schipholbalie om de paspoorten aan te vragen. Peter mocht als eerste. Toen hij al de nodige documenten neerlegde kwamen er ineens nog twee medewerksters bij staan met een enorme glimlach op hun gezicht. Wij keken elkaar aan, want we snapten er niets van. Bleek dat Peter de 1000e klant was van de maand juli en daarvoor kreeg hij een cadeautje. Echt grappig!

Kortom, wij hebben alleen maar goede ervaringen bij die balie.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »