Logo_Familie-Bak-com

We zijn aan het aftellen

We zijn al ruim 9 weken in Nederland op verlof. En nu nog maar een paar dagen en dan gaan we weer naar huis. We hebben een heerlijke tijd gehad in Nederland, we hebben veel gedaan en veel plezier gehad. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. We gaan terug om ons werk in Thailand weer voort te zetten. Wij hebben er zin in en kijken uit naar wat we in de komende periode weer mogen gaan doen. Chester met nieuwe toekomstplannen die nog verder uitgewerkt moeten worden, Jeremy in zijn laatste jaar van zijn High School opleiding en de keuze wat dan???, Nathan weer een nieuw schooljaar en de daarbij behorende dingen, Peter en ik in De Schuilplaats en de nieuwe taak die erbij komt.

Wij kijken terug op een mooie tijd hier in Nederland waar we veel mensen hebben mogen ontmoeten. Natuurlijk hadden we iedereen wel willen zien, maar dat was niet mogelijk, helaas. We nemen alle herinneringen, gesprekken weer met ons mee. We zijn weer opgeladen voor een nieuwe periode.

Dank jullie wel voor jullie aandacht, jullie tijd, jullie gebeden, julie financiele bijdrage, etc. Onze woorden schieten tekort, maar we hopen dat jullie begrijpen wat we bedoelen.

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »