Logo_Familie-Bak-com

Een ongeluk zit in een dronken bestuurder

Een ongeluk zit in een dronken bestuurder in plaats van in een klein hoekje.

Op dit moment ben ik Peter aan het revalideren van een motorongeluk, welke veroorzaakt is door een bestuurder van een auto die gedronken had.

Op zondagavond 7 september was ik onderweg van de kerk naar huis toen vlak bij huis er een auto langs de weg stond geparkeerd, ik ging dus automatisch naar het midden van de weg om hem te passeren.Toen ik nog een meter of 50 van deze auto af was trok de auto plotseling op en keerde op de weg. Dit deed de bestuurder zonder richting aan te geven en zonder verlichting van de auto aan. De enige uitweg die ik had was om helemaal naar rechts te gaan, maar helaas ontwijken zat er niet meer in. Ik ben over de motorkap van de auto gevlogen en ongeveer 10 meter verder op de weg geland.

Tatjana die ook onderweg was van de kerk naar huis, reed in de auto ongeveer 3 minuten achter mij, ik had geen telefoon bij me en ik wist dat ze nog moest langs komen. Ik heb iemand zijn telefoon mogen gebruiken om Tatjana te vertellen dat ik een ongeluk had gehad. Er waren veel mensen gestopt om te helpen, sommigen wilde dat ik ging zitten en anderen zeiden dat ik moest blijven liggen, dit was ook mijn idee, omdat ik geen gevoel in mijn onderbenen had. De ambulance was al onderweg.

In het ziekenhuis hebben ze eerst alles schoongemaakt van straatvuil en werden er röntgenfoto’s gemaakt, de dienstdoende arts wist niet of er nu wel of geen breuk in de enkel zat omdat de enkel ook heel dik was.We hebben toen besloten om naar huis te gaan om te proberen een goede nacht te maken.

De volgende ochtend zijn we weer richting het ziekenhuis gegaan waar we te horen kregen dat er toch waarschijnlijk een breuk zat in de enkel, weer een rontgenfoto gemaakt en het resultaat was inderdaad een gebroken enkel en dus een operatie.

Nu mag ik volgens de dokter 6 weken de enkel niet belasten maar wel gebruiken om er beweging in te krijgen, dat is nu mijn dagtaak die niet al te prettig is omdat mijn onderrug/ billen erg beurs zijn van de val.

     

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Wat als je iemand bewusteloos op straat ziet liggen? Of als je een ongeluk ziet gebeuren en er zijn gewonden? Wat doe jij dan? Kun je helpen? Ben je in

Lees Verder »
Familie Bak

Lasagna ala Peter

Al een hele tijd geleden, ja al zeker twee jaar geleden, hadden wij het leuke idee opgevat om lasagna ala Peter te maken voor de meisjes. We hadden extra grote

Lees Verder »
De Schuilplaats

Terug naar school

De lange en erg warme zomervakantie is voorbij en alle meisjes zijn weer naar school. De eerste schoolweek is altijd een beetje chaotisch, want iedereen moet weer in het ritme

Lees Verder »