Logo_Familie-Bak-com

Hoe is het nu met Peter

Na 7 dagen mochten de hechtingen van de operatie eruit, helaas had ik een infectie opgelopen in mijn voet, gelukkig niet in het operatiegebied maar aan de kant van de schaafwond, hiervoor werd ik dan ook weer opgenomen in het ziekenhuis omdat de dokter bang was dat het anders een botinfectie zou kunnen worden.

Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis hebben ze ontdekt dat ik ook een vergrote nier heb, hiervoor werden wat extra onderzoeken gedaan.Er zit een vernauwing tussen mijn linker nier en mijn blaas.Over 2 maanden gaan we kijken of dit verbeterd is, want het zou ook door het ongeluk gekomen kunnen zijn.We wachten dus maar af wat er over 2 maanden uit het vervolgonderzoek gaat komen.

De schaafwonden aan mijn benen en armen genezen goed, alleen op mijn scheenbeen zitten nog 2 wonden die wat dieper zijn en wat langer nodig hebben om te genezen.

Vrijdag 10 oktober moet ik terugkomen bij de dokter om te kijken hoe de breuk geneest.

Tot die tijd is het oefenen en met mijn been omhoog de tijd doden met de dingen die ik op de computer kan doen.

     

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »